Tillbaka på avdelningen

Tillbaka till avdelning 3 kom jag vid 16 tiden. Kändes bra. Kände mig tillfreds. Hädanefter ska jag be om ett dygn när jag har permis. Passar mig bättre. Man hinner liksom landa vilket är ofantligt skönt. Gjorde allt i lugn takt utan att täka; " snart är det dax att åka tillbaka.."



Nästa permis jag ska be om kommer vara på måndag, då min faster ska uppträda med sin kör på Kulturhuset Anders. Jameeen, jag meeenar såååå trevligt! Min faster sa att de inte har repat någonting så antingen blir de fantastiskt eller ett fiasko. Hon uttryckte de i stil med detta; " Så i vilket fall som helst blir de ju kul! Antingen så får du ha skämskudde och så skrattar vi åt de när de är över eller så klaffar allt och blir fantastiskt Caaaaarlin " Min faster de. Så rolig. Så omtänksam. Så klok. Och jag har en känsla att vi kommer spendera Måndagar med varandra i framtiden då jag garanterat vill vara med i kören efter jag sett deras oförglömliga uppträdande. Sjunga är ju ett sätt att frigöra känslor, då är de bra för min hjärna, så varför inte?


Ikväll ska jag fortsätta läsa min bok, Ida Warg. Så. Jäkla. Bra. Fastnade direkt, vilken power babe! Kommer nog ta max några dagar för mig att läsa den. Oj så skoj! Näst på tur kommer, Morgan Alling - Kriget är slut. Både mamma och pappa har läst den och tyckte den va jätte bra. Ska bli spännande.


 Hoppas er Lördag är fantastisk mina fina fåglar <3
 
PUSS

carocarl.blogg.se

Min vardag. Mina fina relationer. Min hjärna.

RSS 2.0